Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

Κάτι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!Αιφνιδιαστική ΕΠΙΣΚΕΨΗ του Ρώσου επικεφαλής...

«Ο κύριος σκοπός της επίσκεψης εργασίας του υπουργού είναι η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για την υλοποίηση των στρατηγικών μετριασμού του κινδύνου καταστροφών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο» λένε εκ των έσω πληροφορίες για την έκτακτη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού εκτάκτων αναγκών  και επικεφαλή της EMERCOM,Βλαντιμίρ Πούσκωφ χθες.
«Θα συζητήσουμε τα θέματα της ενίσχυσης της ρωσικής-ελληνικής συνεργασίας στον τομέα της πρόληψης και της εξάλειψης των φυσικών και τεχνητών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Κατά τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί θα εξεταστούν θέματα  παρακολούθησης χώρου συνεργασίας, ανταλλαγής πληροφοριών της υπηρεσίας EMERCOM της Ρωσίας και του ελληνικού υπουργείου εσωτερικών της Ελλάδα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και την αντιμετώπισή τους»  είχε δηλώσει ο ίδιος .
Αλλά και όπως έγινε γνωστό υπεγράφη ένα μνημόνιο για μελλοντική συνεργασία EMERCOM και της Ελλάδας.Να υπενθυμίσουμε πως πολλάκις η ρωσική  υπηρεσία εκτάκτων αναγκών έχει συνδράμει την Ελλάδα σε κατασβέσειςμεγάλων πυρκαγιών όπως στο Άγιον Όρος.
Ευελπιστούμε αυτή η ξαφνική επίσκεψη να γίνεται μόνο για καλό και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌