Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Συνεχίζει στο ίδιο τροπάριο η κυβέρνηση! Στόχος η "ενσωμάτωση"...



"Μεγάλο στοίχημα" χαρακτήρισε την ενσωμάτωση των προσφύγων ο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξη του. 
Ο υποργός, τόνισε ότι μέρι τον Απρίλιο θα έχουν αδειάσει τα νησιά από πρόσφυγε και μετανάστες, ενώ συμπλήρωσε ότι μέχρι τις 15 Ιανουάριου κανένας δεν θα ζει σε σκηνές, αλλά σε οικίσκους ή σπίτια. 
Όπως υπογράμμισε ο  κ. Μουζάλας, "από τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν η αποσυμφόρηση των νησιών και η απομάκρυνση του κόσμου με βάση τα νομικά τους δικαιώματα". Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ισχύει η τρέχουσα συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και την Τουρκία. 
"Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ενσωμάτωση των περίπου 20-25.000 προσφύγων που θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα, εφόσον βέβαια προχωρήσει το πρόγραμμα μετεγκατάστασης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η χώρα μας έχει αυτή την ευθύνη να ενσωματώσει αυτούς τους ανθρώπους στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα με αυτά τα ποσοστά ανεργίας. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτά τα δεδομένα, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να βρουν κάποια μορφή εργασία", πρόσθεσε ο υπουργός. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌