Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Ο ΠΟΥΤΙΝ... ΧΑΚΕΡ! Οι ΗΠΑ απλά τον τρέμουν...

Τα αμερικάνικα ΜΜΕ τρέμουν και βλέπουν τώρα, το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σαν χάκερ.Δημοσιεύματα σε αμερικάνικα μμε θέλουν τον Πούτιν να είχε προσωπική εμπλοκή με τις κυβερνοπειρατείες που έγιναν πριν τις εκλογές των ΗΠΑ.Ο Πούτιν, όπως υποστηρίζουν,φέρεται να εξήγησε πως θα γίνει η διείσδυση των Ρώσων και πως έτσι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία των Δημοκρατικών.
«Πιστεύω πραγματικά ότι οι Ρώσοι πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση εναντίον του Δημοκρατικού Κόμματος. Πιστεύω ότι πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση εναντίον του e-mail του Ποντέστα,επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον. Πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση εναντίον των προεκλογικών μου λογαριασμών. Πιστεύω ότι όλες οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν έβλαψαν την Κλίντον και όχι τον Τραμπ. Όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία για το αποτέλεσμα των εκλογών»,είπε η γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, Λίντσεϊ Γκράχαμ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌