Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

'ΚΟΚΚΙΝΑ τα ΜΑΓΟΥΛΑ' Τσίπρα-Μητσοτάκη! Απανωτά 'Χαστούκια' τρώει το Σύστημα...

Καλώς εχόντων των πραγμάτων σήμερα αναμένεται το EuroWorking Group να άρει τις επιφυλάξεις του για την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων ρύθμισης του χρέους. Θυμίζουμε πως τα μέτρα είχαν παγώσει από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού (13η σύνταξη και ΦΠΑ).
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από… τας Ευρώπας, θα επιτραπεί στην κυβέρνηση να προχωρήσει στις παροχές, ωστόσο θα πρέπει γραπτώς να δεσμευτεί πως δεν θα επαναληφθεί τίποτα τέτοιο ξανά στο μέλλον.
 Το χαστούκι ωστόσο δεν έρχεται μόνο προς το ‘κυβερνητικό μάγουλο’, αλλά και προς το ‘αντιπολιτευτικό’. Μόνο που το χαστούκι προς τη Νέα Δημοκρατία έρχεται από τους πολίτες που θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση του κόμματος κατά την ψήφιση της, λεγόμενης, 13ης Σύνταξης. Θυμίζουμε πως η Νέα Δημοκρατία ψήφισε ‘παρών’. Ψήφισε ‘παρών’ σε μία βοήθεια προς τους πολίτες. Ο λαός φυσικά τα βλέπει και τα κρίνει αυτά ως κομματικά παιγνίδια και μάλιστα μικροπολιτικά.
Το ράπισμα στην αξιωματική αντιπολίτευση φαίνεται και από την δημοσκόπηση της Alco, όπου το 70% των ερωτηθέντων θεωρεί κοινωνικά δίκαιη την ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους και το 79% κοινωνικά δίκαιη την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌