Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΞΥΠΝΗΣΕ ο ΤΣΙΠΡΑΣ!Κατάλαβε ότι ο ΠΟΥΤΙΝ είναι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και επικοινώνησε...

Σήμερα το πρωί ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Μάλιστα την τηλεφωνική επικοινωνία την μάθαμε από ενημέρωση που έκανε το ίδιο το Κρεμλίνο.
Συζήτησαν το θέμα της συριακής κρίσης αλλά και το Κυπριακό. «Συζητήθηκε σειρά διεθνών θεμάτων , ανάμεσά τους η κατάσταση στη Συρία και η διευθέτηση του Κυπριακού», ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον Ρώσο πρόεδρο τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία Αντρέι Κάρλοφ καθώς επίσης και για την αεροπορική τραγωδία στη Μαύρη Θάλασσα, όπου ανήμερα τα Χριστούγεννα συνετρίβη αεροπλάνο Τουπόλεφ του ρωσικού στρατού. 92 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους πολλά μέλη της θρυλικής χορωδίας Αλεξαντρόφ, του Κόκκινου Στρατού.
Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Πρωθυπουργός και ο Ρώσος πρόεδρος συζήτησαν ακόμη, για τις κρίσιμες περιφερειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και για τη σημασία του αφιερωματικού έτους «Ελλάδα-Ρωσία», για τις διμερείς σχέσεις και τις προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσής τους το 2017, κυρίως στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌