Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στην ΥΓΕΙΑ!Εμπλέκονται ΥΠΟΥΡΓΟΙ και το FBI...

Σκάνδαλο μεγατόνων αναμένεται να σκάσει στη Βουλή, στον τομέα της Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών πρώην Υπουργοί Υγείας φέρεται να έχουν πάρει μίζες εκατομμυρίων. Μάλιστα στο σκάνδαλο φέρεται πως εμπλέκονται και στελέχη του Υπουργείου με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων να προκαλούν ζάλη.
Με βάση την έρευνα στην οποία πρωτοστάτησε το FBI, στη λίστα των ανθρώπων που έχουν πάρει μέρος στο «πάρτι των μιζών» βρίσκονται τρεις πρωτοκλασάτοι πρώην Υπουργοί οι οποίο τρέμουν στο ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά του.
Σύμφωνα με την ερώτηση που έχει κατατεθεί στη Βουλή «πως αντιμέτωποι με κακουργηματικές διώξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, βρίσκονται πρώην Υπουργοί, στελέχη του υπουργείου Υγείας, διοικήσεις ασφαλιστικών ταμείων και νοσοκομείων, 4.500 γιατροί καθώς και δημοσιογράφοι, εκδότες και καναλάρχες που εμπλέκονται στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις μίζες του πολυεθνικού φαρμακευτικού κολοσσού NOVARTIS.
Δεν διαψεύσθηκαν μέχρι σήμερα πως δύο κορυφαία στελέχη του πολυεθνικού κολοσσού στην Ελλάδα έχουν δώσει ήδη καταθέσεις στο FBI και την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ παρέδωσαν τα «καυτά» CD με τους 4.500 γιατρούς, που «λαδώνονταν» σε ετήσια βάση για να συνταγογραφούν και να προωθούν τα φάρμακα του πολυεθνικού κολοσσού, στην Ελλάδα.
Τα δύο στελέχη της NOVARTIS που συνεργάζονται με τις αμερικανικές αρχές έχουν καταθέσει και στοιχεία «φωτιά» για μίζες που έπαιρναν Υπουργοί και πολιτικοί παράγοντες, που κατείχαν νευραλγικές θέσεις στο Υπουργείο Υγείας όπως επίσης και ονόματα κρατικών αξιωματούχων και διοικήσεων ασφαλιστικών ταμείων και νοσοκομείων».
Αναμένουμε τις εξελίξεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌