Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ μπορεί! ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και ΕΠΑΡΚΕΙΑ οι λέξεις-κλειδιά...

Την προηγούμενη Πέμπτη διανεμήθηκαν 47 τόνοι ακτινιδίων στους μαθητές σχολείων όλων των βαθμίδων του Δήμου Δέλτα, σε αγαστή συνεργασία του αγροτικού συνεταιρισμού «Νέος Αλιάκμονας» Βέροιας και των Σχολικών Επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Από το πρωί, συνεργεία του Δήμου με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Καθαριότητας, διένειμαν τα φρούτα στις 9 Δημοτικές Κοινότητες για να φτάσουν σε 7.300 μαθητές, δείγμα και της μεγάλης ανάγκης των οικογενειών της περιοχής.
Σχετικά με την ενέργεια αυτή, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού για τη δωρεά αλλά κυρίως για την ευαισθησία που δείχνουν με μια τέτοια ενέργεια. Είναι πολύ σημαντικό η αγροτική μας παραγωγή να συνδράμει στις οικογένειες αλλά και ο καταναλωτής να μάθει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής γης και η διανομή στους μαθητές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το πετύχουμε αυτό. Ο μηχανισμός του Δήμου μας είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε τέτοιες ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα».
Βλέπουμε λοιπόν πως επιβεβαιώνεται απόλυτα ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ όταν μιλά για αυτάρκεια και επάρκεια. Η ελληνική γη μπορεί να δώσει στην χώρα μας και τα δύο. Δεν είναι τυχαίο πως «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διαφέρει από τα άλλα κόμματα, γιατί πιστεύει ότι η Πρωτογενής Παραγωγή μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να καταστεί ισχυρή παγκόσμια αγροτική δύναμη!
Οι λύσεις που προτείνουμε – έχοντας πάντοτε ως γνώμονα το κοινωνικό και εθνικό συμφέρον – είναι ρεαλιστικές, πρακτικές, σαφείς, καινοτόμες, εναλλακτικές, άμεσα εφαρμόσιμες και αποδοτικές. Πρόκειται για λύσεις που κανένα από τα μνημονιακά κόμματα δεν είχε την πολιτική βούληση, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να προτείνει».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌