Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under: ,

Από θαύμα γλίτωσε Έλληνας ομογενής: Σε απόσταση αναπνοής από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη


Ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης δέχθηκε τα πυρά του 22χρονου δράστη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο Ρώσος διπλωμάτης Αντρέι Καρλόφ δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης της τουρκικής πρωτεύουσας περιγράφει στους οικείους του Έλληνας ομογενής που είχε την κακή τύχη να είναι παρών στο τρομακτικό περιστατικό. Τα όσα έζησε ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης, ο οποίος δέχθηκε κι αυτός τα πυρά του δράστη, μεταφέρουν στο protothema.gr συγγενείς του αυτόπτη μάρτυρα. 

Ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης τη στιγμή των πυροβολισμών βρισκόταν στο περίπτερό του καθώς συμμετείχε στην έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στον δημοτικό εκθεσιακό χώρο της Άγκυρας.

Τη στιγμή που ο Τούρκος δράστης άνοιξε πυρ κατά του Ρώσου πρέσβη και στη συνέχεια πολιτών, ο Έλληνας ομογενής βρισκόταν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα χέρια και στα πόδια, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Ο κ. Αναστάσιος Ζυμπιρικάκης δέχθηκε μια σφαίρα στο δεξί χέρι και έφερε εκδορές στο πόδι του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Άγκυρας, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να γίνει επέμβαση. 

Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας από τον αγκώνα του, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία και πλέον περιμένει το εξιτήριο το οποίο θα παραλάβει πιθανώς αύριο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌