Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΑΡΙΣΤΑ με... ΤΟΝΟ στη μάχη κατά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ...

Καταναλώστε το ψάρι αυτό και βάλτε ΑΡΙΣΤΑ με.. τόνο στην υγείας σας! Δείτε από τι μας προστατεύει…


Αν ρίξετε μια ματιά στα ωφέλιμα συστατικά του τόνου, θα δείτε πως περιέχει κάλιο, σελήνιο, φώσφορο και Ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για την διατήρηση της καλής σας υγείας
Ο τόνος προσφέρει στον οργανισμό αρκετή ποσότητα φωσφόρου, η οποία βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα του σώματος και εμπλέκεται σχεδόν σε όλες τις αντιδράσεις, όπως στο σχηματισμό και στη διατήρηση των οστών, την ανάπτυξη των δοντιών κλπ.
Αποτελεί ένα από τα πιο εύκολα στην κατανάλωση ψάρια, καθώς μπορείτε να το βρείτε έτοιμο σε μορφή κονσέρβας.
Σύμφωνα με ειδικούς το συγκεκριμένο ψάρι ενδέχεται να προσφέρει και προστασία από το καρκίνο.
Ολοένα και περισσότερες επιδημιολογικές έρευνες συνδέουν την κατανάλωση των Ω-3 λιπαρών οξέων, που περιέχονται και στον τόνο, με ευεργετικές επιδράσεις στο άσθμα!
Τέλος, το σελήνιο που περιέχεται στον τόνο βοηθάει τα λευκά αιμοσφαίρια να παράγουν κυτταροκίνες, πρωτεΐνες που απομακρύνουν τους ιούς της γρίπης από τον οργανισμό.
ΠΗΓΗ: post4life.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌