Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ!Η Οργή των ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ...



Με νέο εμπρηστικό τρόπο πανέρχεται ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, με άρθρο του στην "Εφημερίδα των Συντακτών".
Όπως υπογραμμίζει: "Προς γνώσιν για τα λυσσάρικα αγράμματα κομματοβριθή: κατά τα τελευταία 2.500 χρόνια, μας τα πήραν τα νησιά, όλα τα νησιά μας, Πέρσες, Ρωμαίοι, Άραβες, Φράγκοι, Βενετσιάνοι, Γενουήνσιοι, Τούρκοι, Γερμανοί. Όχι μερικά νησιά... ΟΛΑ! Τι έγινε όλες αυτές τις καμιά πενηνταριά φορές; Τα ξαναπήραμε! Όλα τα νησιά μας!" και προσθέτει ότι και ο ίδιος έχει υπάρξει πρόσφυγας και μετανάστης και έχει υπάρξει και κατηγορούμενος στο στρατοδικείο της Καβάλας.
"Γιατί; Για την Ελληνολατρεία μου! Επομένως: όλα αυτά τα σεσηπότα ντουβάρια που πλαστογράφησαν τα λόγια μου (θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας), εγώ τα γράφω “στα παλιά μου τα μάτια” (κατά τον στίχο της Κικής Δημουλά) και “πάνω απέπαρδον” επί της πλαστογραφίας τους", σημειώνει. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌