Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ! Βρέθηκε ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ στην Ελλάδα...



Δεν σταματάει να "γεννάει" πετρέλαιο ο Πρίνος, αφού, η Energean Oil & Gas που έχει επενδύσει στην περιοχή, προχώρησε σε νέες εκτιμήσεις που προκαλούν εντύπωση. 
Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία, αντί των 30 εκατ. βαρελιών αποθεμάτων που είχε εκτιμηθεί ότι διαθέτει ο Πρίνος, οι τελευταίες γεωτρήσεις έδειξαν ότι υπάρχουν άλλα 10 εκατομμύρια, σύνολο 40 εκατ. βαρέλια αποθέματα. 
Πριν λίγες ημέρες η η Energean Oil & Gas ξεκίνησε την πέμπτη γεώτρηση και πλέον, η παραγωγή πετρελαίου αγγίζει-σχεδόν-τα 5.000 βαρέλια την ημέρα. 
Οι εξελίξεις έρχονται να διαψεύσουν εκτιμήσεις προηγούμενων ετών, αφού από το 1985 υπήρχαν αναφορές ότι το πετρέλαιο στην περιοχή τελειώνει, ωστόσο, όπως δείχνουν τα πρόσφατα γεγονότα, υπάρχει αστείρευτη πηγή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌