Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Μας κρατούν ΔΕΣΜΙΟΥΣ! Τρομερές εξελίξεις και σε ΔΕΙΝΗ θέση η κυβέρνηση...

Γραπτή διαβεβαίωση ζήτησε το EuroWorking Group από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ότι το "χριστουγεννιάτικο δώρο" το Αλέξη Τσίπρα στους χαμηλοσυνταξιούχους είναι εφάπαξ και δεν θα συνεχιστεί το νέο έτος. 
Μόνο έτσι θα "ξεπαγώσουν" τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, που είχαν "κολλήσει" εξαιτίας των εξαγγελιών του πρωθυπουργού και όπως αναφέρουν πηγές, αυτό αναμένεται να γίνει αύριο, αφού ο κ. Χουλιαράκης το διαβεβαίωσε και θα σταλεί και σχετική επιστολή από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει υπογραμμίσει ότι όσο η Ελλάδα υπεραποδίδει έναντι των οικονομικών της στόχων, τόσο θα υπάρξουν ανάλογες παροχές. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌