Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για την ΑΙΜΑΤΗΡΗ επίθεση στο Βερολίνο! Θα ανατριχιάσετε...



Πάνω από δέκα νεκροί και πενήντα τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Βερολίνο, όπου ο Τυνήσιος Άνις Άμρι έπεσε σε χριστουγεννιάτικη αγορά με μια νταλίκα. 
Οι αποκαλύψεις που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, θα υπήρχαν περισσότεροι νεκροί αν δεν υπήρχε σύστημα ασφαλείας στο όχημα. 
Συγκεκριμένα, το σύστημα αυτόματης πέδησης για την αποφυγή σύγκρουσης, μείωσε την ταχύτητα του αυτοκινήτου μετά τα 80 μέτρα, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η θανατηφόρα πορεία του. "Αυτή η τεχνολογία έσωσε ζωές", τόνισε χαρακτηριστικά Γερμανός αξιωματούχος. 
Την ίδια ώρα, αποκαλύψεις έρχονται στο φως και για τον δράστη, ο οποίος σκοτώθηκε στο Μιλάνο. 
Όπως έγινε γνωστό, λίγα λεπτά πριν ρίξει το φορτηγό είχε στείλει μήνυμα σε κάποιο που  έγραφε "ο αδελφός μου προσεύχεται, όλα πάνε καλά, Θεού θέλοντος, είμαι μέσα στο όχημα, προσευχηθείτε για μένα", σημάδι ότι υπήρχε και συνεργός. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌