Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

"MOΥΦΑ" τα F-35, "ΜΟΥΦΑ" το LCS! Άλλη μία αποτυχία του Πενταγώνου! ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τραμπ...

Έτοιμος να βάλει τάξη είναι ο επερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αφού μετά την αποτυχία με τα F-35 (δείτε σχετικα ρεπορτάζ ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ), έρχεται άλλο ένα "Βατερλώ" για το Πεντάγωνο. 
Το γραφείο προϋπολογισμού GAO εξετάζει να περικόψει το πρόγραμμα LCS που περιλαμβάνει τις φρεγάτες νέας γενιάς του αμερικανικού ναυτικού, καθώς, όχι μόνο δεν έχουν δείξει τις ικανότητες τους αλλά το κόστος τους είναι υπέρογκο. 
Είχε εκτιμηθεί ότι το κάθε σκάφος θα κοστίζει 220 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά το κόστος αγγίζει τα  478 εκατ. και ήδη έχει γίνει περικοπή στα 40 κομμάτια, από τα 55. 
Ο Ντόναλντ ανεβαίνει δυναμικά στον προεδρικό θρόνο και βλέπει τα λάθη του Πενταγώνου. Τα προγράμματα δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά, αλλά και ακριβά σε σχέση με το αποτέλεσμα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌