Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΟΛΑ είναι ΠΙΘΑΝΑ! Το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ που επικρατεί για τη συντριβή του Tupolev 154...

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για τα αίτια συντριβής του ρωσικού TU-154 στη Μαύρη Θάλασσα, που κόστισε τη ζωή 92 ανθρώπων. 
Όπως δήλωσε ο Σεργκέι Μπαϊνέτοφ, επικεφαλής ασφάλειας πτήσεων της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, που ηγείται και της επιτροπής που ερευνά την πτώση του αεροσκάφους, εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας. 
"Δεν υπήρξε έκρηξη στο αεροσκάφος. Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό είδος τρομοκρατικής ενέργειας. Θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε είδος μηχανικού προβλήματος, άρα δεν αποκλείουμε μια τρομοκρατική ενέργεια", είπε χαρακτηριστικά. 
Την ίδια ώρα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε ανακοίνωση, του υπογραμμίζει ότι δεν βρέθηκαν ίχνη φωτιάς ή έκρηξης στα  συντρίμμια και ότι τα μαύρα κουτιά δεν θα μπορέσουν να δώσουν απάντηση στο αν υπήρχε τρομοκρατική ενέργεια ή όχι. 
Χαρακτηριστικό είναι το ηχητικό απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ένας από τους πιλότους να αναφέρει ότι υπήρχε πρόβλημα με τα πτερύγια. 
Το πόρισμα των ερευνών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 30 μέρες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌