Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ALERT! Θα βυθιστεί στο ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΛΗ η χώρα! Μεγάλη προσοχή...



Συναγερμός έχει σημάνει ση ΔΕΗ αφού λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, υπάρχει κίνδυνος γίνει black out σε όλη τη χώρα. 
Ήδη ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες να  αποφεύγουν την άσκοπη χρήση τόσο του ηλεκτρισμού όσο και του φυσικού αερίου για προληπτικούς λόγους από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις 00:00, αφού  η αυξημένη ζήτηση μπορεί να φέρει διακοπές ρεύματος αλλά και παραγωγική ικανότητα των μονάδων και οι δυνατότητες τροφοδοσίας να φτάσουν στα όριά τους. με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος η χώρα να βυθιστεί στο σκοτάδι. 
Και όχι μόνο αυτό, αφού απειλή για black out υπάρχει και από τις πτώσεις των δέντρων σε πυλώνες ή από τις βλάβες λόγω των θερμοκρασιών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌