Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο Μητσοτάκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ πως θα κυβερνήσει! Σωθήκαμε...



Τα σχέδια του για όταν-και αν-αναλάβει την πρωθυπουργία αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό και μας έδωσε μια γεύση από τα ίδια. 
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε είναι έτοιμος να  κυβερνήσει και για αυτό ζητάει εκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι η "η κυβέρνηση μου θα περιλαμβάνει και αρκετούς εξωκοινοβουλευτικούς", κατηγορώντας  τον Αλέξη Τσίπρα ότι "απαξίωσε και την έννοια της πολιτικής 'ανανέωσης'".
Ο κ. Μητσοτάκης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης υπογράμμισε ότι "από τη στιγμή που θα προτάξουμε συγκεκριμένες μειώσεις δαπανών θα προχωρήσουμε σε μείωση φόρων. Θα το κάνουμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος να στείλουμε μήνυμα στην επιχειρηματικότητα ότι προχωράμε". Εδώ, αξίζει να τονίζουμε ότι όταν ρωτήθηκε αν θα κινηθεί μονομερώς, απάντησε θετικά, προσθέτοντας ότι θα είναι "ελεγχόμενο".
Ένα άλλο σημείο που μας έκανε εντύπωση είναι ό,τι είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Δημόσιο, καθώς διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις, δήλωση που αντιβαίνει σε αντίστοιχη του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς έκανε σαφές ότι θα υπάρξουν απολύσεις, (δείτε τη σχετική δήλωση ΕΔΩ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌