Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Σε ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ο Καμίνης! Συνεχίζει να προκαλεί με τη Ρόδα του Συντάγματος...

Πιθανών προβοκάτσια βλέπει ο Γιώργος Καμίνης, σχετικά με το φιάσκο της Ρόδας, αφού τοποθετήθηκε δημόσια και ανέφερε ότι "θα μου επιτρέψετε μία ακόμη επισήμανση: λίγες ημέρες μετά τη δική μας Ρόδα ήρθε η αλατιέρα του Μπουτάρη και δεν ξέρω τι άλλο έρχεται. Η πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση μάλλον ενοχλεί. Ποιους ενοχλεί, θεωρώ ότι θα το δούμε σύντομα".
Όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων στο δημοτικό συμβούλιο, "η απόσυρση της Ρόδας  από την πλατεία Συντάγματος δεν ήταν για εμάς ευχάριστη απόφαση. Ήταν όμως επιβεβλημένη διότι από την πρώτη στιγμή βάλαμε το ζήτημα της ασφάλειας σε πρώτη προτεραιότητα. Όταν διαπιστώθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου η καθυστέρηση στην προσκόμιση των απαιτούμενων συμπληρωματικών στοιχείων για την αδειοδότηση, αποφασίστηκε η αποσυναρμολόγησή της. Δεν παίξαμε με την ασφάλεια. Δυστυχώς αυτή ήταν η μόνη απόφαση που θα εγγυάτο την ασφάλεια του κοινού. Ζητήσαμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε".
Πάντως, δεν θα υπάρξει ξανά Ρόδα, όπως διεμήνυσε ο κ. Καμμίνης: "Η εγκατάσταση της Ρόδας ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Γι’ αυτό ζητώ από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να ανακληθεί, στην εκτός ημερήσιας διάταξης διαδικασία, η απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού. Πρώτον, διότι όπως είπα η Ρόδα συνδεόταν άμεσα με τις γιορτές, δεύτερον για να μην δημιουργηθούν επιχειρηματικές προσδοκίες και τρίτον διότι, από την προηγούμενη απόφαση, υπάρχει η χρονική δέσμευση για τη διενέργεια του διαγωνισμού την 20η Ιανουαρίου".
Τι είχαμε τι χάσαμε, δηλαδή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌