Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΡΝΕΙΤΑΙ τα ΠΑΝΤΑ ο ΣΥΡΙΖΑ!Άρα ΙΣΧΥΟΥΝ...

«Από τη μεριά μας έχουμε τηρήσει τα συμφωνηθέντα και περιμένουμε από τις υπόλοιπες πλευρές να πράξουν το ίδιο», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό σημαίνει ότι παράλογες απαιτήσεις και απαιτήσεις εκτός της υπάρχουσας συμφωνίας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές»,δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,Δημήτρης Τζανακόπουλος και σημείωσε πως τυχόν καθυστερήσεις,οφείλονται κυρίως στις διαφορετικές απόψεις και εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών και ΔΝΤ.
Ανέφερε πως  «οποιαδήποτε συμφωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει νομοθέτηση νέων μέτρων για μετά τη λήξη του προγράμματος, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και ο τερματισμός της ιδιότυπης κατάστασης εξαίρεσης στην οποία τελεί η ελληνική αγορά εργασίας μετά τις αποφάσεις που υλοποίησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από το 2011 και μετά.Οι όποιες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων οφείλονται στις διαφορετικές εκτιμήσεις των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ. Πρόκειται δηλαδή», εξήγησε, «για πολιτικό θέμα που δεν επιλύεται σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, αλλά απαιτεί την εποικοδομητική στάση όλων των πλευρών». 
Τόνισε επίσης πως:«Από τη μεριά μας έχουμε τηρήσει τα συμφωνηθέντα και περιμένουμε από τις υπόλοιπες πλευρές να πράξουν το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι παράλογες απαιτήσεις και απαιτήσεις εκτός της υπάρχουσας συμφωνίας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές»
Τέλος ο κ.Τζανακόπουλος είπε πως είναι αναληθή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ένταξη του αφορολόγητου στον αυτόματο δημοσιονομικό διορθωτή, καθώς και για αύξηση του ενδιάμεσου ΦΠΑ στα καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης ή κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις κύριες συντάξεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌