Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ από ΒΕΡΟΛΙΝΟ! Τον ΜΑΡΤΗ όλοι οι Ισλαμιστές στην Ελλάδα...

Από τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η επαναπροώθηση των αιτούντων άσυλο από τη Γερμανία στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση, θέτοντας σε ισχύ τη Συνθήκη του Δουβλίνου που προβλέπει την εξέταση της αίτησης για παροχή ασύλου από την πρώτη χώρα της ΕΕ στην οποία φτάνουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, δηλαδή την Ελλάδα και την Ελλάδα. 
Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, ζήτησε από την από την ομοσπονδιακή Υπηρεσία για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες (BAMF), η εφαρμογή της Συνθήκης να ξεκινήσει από τις 15 Μαρτίου και όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Τομπίας Πλάτε, "βάσει της σύστασης της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, η Γερμανία εκτιμά σήμερα ότι οι επαναπροωθήσεις αυτές θα είναι δυνατές από τις 15 Μαρτίου".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌