Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

To Κρεμλίνο είναι ξεκάθαρο!''Η Μόσχα ελπίζει ειλικρινά ότι οι πρόεδροί μας θα συνεννοηθούν''...

«Η Μόσχα ελπίζει ειλικρινά ότι οι πρόεδροί μας θα συνεννοηθούν»,δήλωσε ο Ντμίτρι Πέσκοφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου εκφράζοντας την ελπίδα πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τράμπ θα καταφέρουν να συννενοηθούν και να βελτιώσουν τις μεταξυ τους σχέσεις.
«Τουλάχιστον ο Τραμπ έχει μιλήσει για την ετοιμότητά του για διάλογο. Αυτό δεν σημαίνει ετοιμότητα να συμφωνήσουν για τα πάντα ο ένας με τον άλλον. Αυτό δεν είναι πολύ πιθανό και η Μόσχα δεν περιμένει κάτι τέτοιο, όμως ο διάλογος είναι βάση για ελπίδα και θα μας βοηθούσε να βρούμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε πολύπλοκες καταστάσεις.»,τόνισε.
Ο Πεσκόφ μίλησε και για τη στρατιωτική ενίσχυση, όπως την αποκάλεσε, των ΗΠΑ στην Πολωνία,χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌