Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

"Η πιο ωφελημένη χώρα από τις χρηματοδοτήσεις η Ελλάδα"! Ρέει το χρήμα ΑΛΛΑ...

Όπως δήλωσε σήμερα, 12/1, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό, η χώρα μας είναι η μεγάλη ωφελημένη από τις χρηματοδοτήσεις για το προσφυγικό. 
"Η ΕΕ έχει εγγυηθεί συνολικά, περίπου 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, καθιστώντας την Ελλάδα τον μεγαλύτερο ωφελημένο από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις σε αυτόν τον τομέα", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι από τις αρχές του 2015 έχουν εγκριθεί 352 εκατ. ευρώ έκτακτη βοήθεια, τα οποία λαμβάνονται σταδιακά. 
Ακόμα, το Μέσο Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης της ΕΕ ενέκρινε άλλα 198 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχουν καταβληθεί τα 185,95 εκατ. ευρώ,  και επιπλέον, η χώρα μας δικαιούται άλλα 509 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων της επταετίας 2014-2020.
Αυτά για το προσφυγικό...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌