Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Το ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ (του Σημίτη) είναι ΕΔΩ!Όχι ΕΝΩΜΕΝΟ Όχι ΔΥΝΑΤΟ!

Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ έλεγαν κάποτε. Αυτό δεν ισχύει (σίγουρα ως προς το δυνατό) και τώρα πια και ως προς το ενωμένο.
Η προαναγγελία νέου κομματικού φορέα απ’ τους σημιτικούς Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη, Γιάννη Ραγκούση, με συμμετοχή πολλών ακόμα σημιτικών στελεχών έθεσε σε συναγερμό τη Φώφη Γεννηματά η οποία βλέπει νέο εχθρό στο πολιτικό σκηνικό. Συνυπολογίστε πως ο νέος φορέας σκέπτεται να συνεργαστεί με το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη και καταλαβαίνετε την ανησυχία στη Χαριλάου Τρικούπη.
Η Φώφη Γεννηματά ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει πολλούς πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε σύσκεψη (το ερχόμενο Σάββατο), σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει ό,τι γίνεται να συσπειρωθεί στο χώρο και να απομονώσει τους σημιτικούς εκείνους οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο νέο κόμμα, το οποίο ατύπως στηρίζει κι ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης.
Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι πως θα προχωρήσει σε συνάντηση με το Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολλά στελέχη όπως τους Βενιζέλο και Λοβέρδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌