Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ της ΕΛ.ΑΣ!Έρευνες σε σπίτια εκδοτών, πρώην βουλευτών και διασήμων...

Αιφνιδιαστικό έλεγχο έκαναν οι Διωκτικές Αρχές, σε τουλάχιστον 30 σπίτια, το τελευταίο 48ωρο, στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου Νovartis.
Σύμφωνα μάλιστα με το bloko “ερευνήθηκαν μεταξύ άλλων τα σπίτια και τα γραφεία ενός εκδότη που πολύ πρόσφατα βρήκε τραγικό θάνατο, της αδελφής πασίγνωστης φωτομοντέλου με συχνότατη παρουσία σε εκπομπές και περιοδικά life style που είναι υπεύθυνη διαχείρισης ιστοσελίδας γυναικείων ρούχων και μόδας, καθώς και εκείνα ενός γιατρού, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που υπήρξε παλιότερα και διοικητής του ΕΟΦ”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατασχέθηκαν διάφορα παραστατικά, όπως τιμολόγια, συμβάσεις έργου, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αφαιρέθηκαν οι σκληροί δίσκοι υπολογιστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌