Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ντροπή!Ο Δήμος Αθηναίων προσπαθεί να εξηγήσει τα ανέξηγητα...

Έβγαλε τους άστεγους στο χιόνι και το κρύο,γιατί είχε τελειώσει η βάρδια του.
Η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα και χθες το βράδυ έπληξε σφοδρότατα και το κέντρο της Αθήνας.Οι αρχές προκειμένου να προστατεύσουν τους άστεγους συμπολίτες μας,άνοιξαν θερμαινόμενους χώρους για να μπορούν να βρούν καταφύγιο και φαγητό.
Ή τουλάχιστον αυτό είχε ανακοινωθεί.Χθες όμως τη μέρα που το κρύο ήταν αβάσταχτο,η Λέσχη Φιλίας στην Πανόρμου,ενώ υποτίθεται θα ήταν ανοιχτή για την προστασία των αστέγων.Ο υπάλληλος όμως,αφού ενημέρωθηκε από συνάδελφο του,πως δεν θα μπορούσε να τον αλλάξει στη βάρδια καθώς ισχυρίστηκε ασθένεια,έκλεισε τη Λέσχη βγάζοντας στο κρύο όλους εκείνους που πήγαν για να προστατευτούν από το ψύχος.
Όπως έγινε γνωστό η διοίκηση του δήμου Αθηναίων έχει ξεκινήσει διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε βάρος του υπαλλήλου.
Η Λέσχη Φιλίας ξανάνοιξε μετά από 1-1,5 ώρα μόλις γνωστοποιήθηκε η πράξη του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌