Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Εξαλλος ο Πολάκης με την επίσκεψη Κυριάκου στον «Ευαγγελισμό» - Τι έγραψε στο Facebook στις 4 τα ξημερώματα

Αδωνις: «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τι κάνει!»

Πολύ ενοχλημένος εμφανίστηκε μέσω Facebook ο αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό. Μάλιστα ήταν τέτοια η δυσαρέσκεια του κ. Πολάκη, που έφτασε σε σημείο να ανεβάσει την οργισμένη ανάρτηση στις 4 τα ξημερώματα.

Εγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό ήρωες που ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου: «Οταν εκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος διοικητικης ανασυγκροτησης και εβγαλες σε διαθεσιμοτητα και απολυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;
Αλλαξε image maker ,απο γκρεμο σε καταστροφη σε παει.....(παντα γυρω απ το κολωνακι βεβαια ειτε για καφε ειτε για εφημερια )
».


Το σχόλιο Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη: «Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».


 


Ο πρόεδρος της ΝΔ μακριά από κάμερες και χωρίς να έχει ενημερωθεί κανείς συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ συνομίλησε και με τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα περιστατικά.



Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη έγινε γνωστή μετά από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το Νοσ. Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας. Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες."








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌