Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ας Παγώσουν...



Με αίτημα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθεί άμεσα μεγάλη ποσότητα πετρελαίου, από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, λόγω των αυξημένων αναγκών θέρμανσης που προέκυψαν λόγω του χιονιά.
Το θέμα απασχόλησε τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο ο πρόεδρος της Ελληνικά Πετρέλαια Στάθης Τσοτσορός και ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Στεργιούλης, με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα.
Η παροχή δωρεάν πετρελαίου στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θέρμανσης των μεταναστών και προσφύγων που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας. Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε τις δομές που θα λάβουν το πετρέλαιο.
Θέλουμε τώρα να σκεφτείτε το εξής. Οι Έλληνες δεν κρυώνουν; οι Έλληνες δεν έχουν αυξημένες ανάγκες θέρμανσης; To επίδομα θέρμανσης πότε θα δοθεί;
Μισούν τους Έλληνες; επιτέλους ας ξυπνήσουν…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌