Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η μεγάλη ΠΑΓΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! "Φονικός" νόμος...

Όχι μόνο θα υποστούν "ψαλίδισμα" στις συντάξεις με βάση τον νέο νόμο, όσοι ασφαλισμένοι βγουν τώρα, αλλά το χτύπημα θα είναι διπλό αν οι μειώσεις είναι μικρότερες του 20%, σε σύγκριση με το προηγούμενο καθεστώς, καθώς η προσωπική διαφορά θα είναι το ένα τρίτο του ποσού, δηλαδή το 33% σε σχέση με άλλους. 
Επιπλέον, χαμένοι είναι και όσοι ασφαλισμένοι βγουν στην σύνταξη μέχρι το τέλος του 2018, με την προσωπική διαφορά να είναι στο 25%, με στόχο, η διαφορά να χαθεί από το 2019. 
Η παγίδα που έστησε ο νόμος Κατρούγκαλου θα πλήξει περίπου 70.000 άτομα που αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν στους επόμενους μήνες, με το ποσό της σύνταξης να καθορίζεται από τρεις παράγοντες. 
-τον μέσο όρο αποδοχών από το 2002 και μετά
-από το άθροισμα της εθνικής και ανταποδοτικής
-ανεξάρτητα από τα έτη ασφάλισης, η εθνική  σύνταξη είναι ίδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌