Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ! 'Συνθλίβεται' στη Μέγγενη της Ανικανότητας...



Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπροστά του 3 εβδομάδες. Συγκεκριμένα “η Ελλάδα έχει ακόμα τρεις εβδομάδες για να βρει τη λύση στο πρόβλημα με τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές”, γράφει η Βρετανική εφημερίδα που επικαλείται πηγές του ΔΝΤ.
“Με αυτό το δίλημμα, δηλαδή συμφωνία για πρόσθετα μέτρα λιτότητας ή νέες εκλογές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζυγίζει τις επιλογές του”.
O Guardian αναφέρει αναλυτικά: “Ο φόβος για ακόμα μεγαλύτερη αβεβαιότητα στο πιο αδύναμο κράτος μέλος της Ευρώπης, εντείνεται καθώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προέβλεψε πως το χρέος της Ελλάδας μπορεί να ξαναγίνει “εκρηκτικό” το 2030.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κλείνει δύο χρόνια στη εξουσία. Το χρέος παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας και η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεφύγει από τη μέγγενη των Μνημονίων. 
Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται μπροστά στο εξής δίλημμα. Ή θα πάει σε εκλογές για να ξεφύγει ή θα συμφωνήσει σε επώδυνα μέτρα (είτε 4ο Μνημόνιο είτε συνέχεια του υφιστάμενου).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.