Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ! 'Συνθλίβεται' στη Μέγγενη της Ανικανότητας...



Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian ο Αλέξης Τσίπρας έχει μπροστά του 3 εβδομάδες. Συγκεκριμένα “η Ελλάδα έχει ακόμα τρεις εβδομάδες για να βρει τη λύση στο πρόβλημα με τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές”, γράφει η Βρετανική εφημερίδα που επικαλείται πηγές του ΔΝΤ.
“Με αυτό το δίλημμα, δηλαδή συμφωνία για πρόσθετα μέτρα λιτότητας ή νέες εκλογές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζυγίζει τις επιλογές του”.
O Guardian αναφέρει αναλυτικά: “Ο φόβος για ακόμα μεγαλύτερη αβεβαιότητα στο πιο αδύναμο κράτος μέλος της Ευρώπης, εντείνεται καθώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προέβλεψε πως το χρέος της Ελλάδας μπορεί να ξαναγίνει “εκρηκτικό” το 2030.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κλείνει δύο χρόνια στη εξουσία. Το χρέος παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας και η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεφύγει από τη μέγγενη των Μνημονίων. 
Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται μπροστά στο εξής δίλημμα. Ή θα πάει σε εκλογές για να ξεφύγει ή θα συμφωνήσει σε επώδυνα μέτρα (είτε 4ο Μνημόνιο είτε συνέχεια του υφιστάμενου).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌