Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ευθύ κατηγορώ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! "Αυτός κρύβεται πίσω από τον Σόιμπλε"...



"Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι τίποτε άλλο από ένας τοποτηρητής των συμφερόντων των δανειστών", υπογραμμίζει κυβερνητικό στέλεχος, ταυτίζοντας τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας με τον Σόιμπλε. 
Σε συνέντευξη του στην κυριακάτικη "Kontra News", ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν ψήφισε το έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους, για να κάνει "το χατίρι της Γερμανίας".
Χαρακτηριστικά, αναφέρει ότι ό αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, "δεν χάνει ευκαιρία να υποστηρίξει απροσχήματιστα οποιαδήποτε παράλογη απαίτηση και οποιαδήποτε αιτίαση εκ μέρους των πιο ακραίων από τους δανειστές. Δεν χάνει ευκαιρία να υπερθεματίσει σε τιμωρητικότητα απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση συντασσόμενος άλλοτε με το ΔΝΤ και άλλοτε με ξένες κυβερνήσεις. Πολλές φορές εμφανίζεται ακόμη και χαιρέκακος όταν κάποιοι από τους δανειστές αδίκως δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη των διαβουλεύσεων με την Ελλάδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌