Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: ,

Τώρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή: «Τα τραύματα του Παντελίδη ΔΕΝ προήλθαν από το ατύχημα»

Τώρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή: «Τα τραύματα του Παντελίδη ΔΕΝ προήλθαν από το ατύχημα»

Πάγωσε η οικογένεια του τραγουδιστή…

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας βγάζει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα την είδηση.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κ. Ανδρέου στο σώμα του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από το θανατηφόρο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο 32χρονος Παντελίδης είχε στο σώμα του κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε μαζί με τις Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.
Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη τελικά πριν το τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με την έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν αυτές.
Ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη δηλώνει κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ, δηλώνοντας κατηγορηματικά πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌