Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΥΡΙΟ τα ΜΕΓΑΛΑ! Η πρώτη επικοινωνία ΠΟΥΤΙΝ-ΤΡΑΜΠ...



H σύμπλευση Τραμπ-Πούτιν δεν θα είναι εύκολη. Η διακυβέρνηση Ομπάμα έχει προκαλέσει μεγάλη φθορά στις σχέσεις των δύο χωρών. Ωστόσο οι γέφυρες έχουν πέσει. 
Μάλιστα, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου της αμερικανικής κυβέρνησης στο CNN οι δύο Πρόεδροι αναμένεται να μιλήσουν αύριο στο τηλέφωνο, μία πρώτη δηλαδή απ΄ευθείας συνομιλία.
Στο μεταξύ η Τερέζα Μέι προειδοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ, χθες Πέμπτη, να είναι προσεκτικός στην προσέγγισή του με τη Ρωσία. "Όταν μιλάμε για τη Ρωσία, είναι συνετό να μιμούμαστε το παράδειγμα του προέδρου (των ΗΠΑ Ρόναλντ) Ρίγκαν, ο οποίος στις διαπραγματεύσεις του με τον τότε Ρώσο ομόλογό του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εφάρμοζε την παροιμία "εμπιστέψου, αλλά επαλήθευε". Όσον αφορά τον πρόεδρο Πούτιν, η συμβουλή μου είναι "συνεργαστείτε, αλλά προσέχετε", σημείωσε η Μέι σε μια ομιλία της ενώπιον κοινοβουλευτικών των Ρεπουμπλικάνων, ανεβαίνοντας στο βήμα σε μια εκδήλωση του κόμματος στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Έκρινε επίσης ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να συνεργάζονται, αλλά από "θέση ισχύος", με τη Ρωσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌