Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΜΟΥΖΑΛΑΣ ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!Μιλά για τον εαυτό του σε Γ' ΕΝΙΚΟ...

«Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν έχουμε πει ποτέ ψέματα. Ο Μουζάλας και η κυβέρνηση δεν έχει πει στο προσφυγικό ψέματα. Ένας υπουργός που έχει πάρει την ευθύνη διαχείρισης αυτού του προβλήματος, πρέπει κάθε φορά να μιλά για τις ατέλειές του αλλιώς δεν θα προχωρήσουμε. Εμείς έχουμε κάνει στην ενδοχώρα εξαιρετική δουλειά και στα νησιά δεν το έχουμε καταφέρει καλά. Το μεταναστευτικό δεν λύνεται, διαχειρίζεται»,δήλωσε σε συνέντευξη του ο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας,αναφερόμενος σε όσα του καταλογίζουν για το πως ήταν η κατάσταση των προσφύγων στις ακραίες καιρικές συνθήκες που βίωσε η χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες.Όπως θα διαβάσετε ο ίδιος,αναφέρεται στον...ίδιο στο τρίτο ενικό κάτι το οποίο δείχνει ευθυνοφοβία.Το ίδιο φυσικά δείχνει και το γεγονός πως απαγορεύτηκε η είσοδος στους δημοσιογράφους στα hot spot ώστε να κουκουλωθεί η άθλια κατάσταση.
Συνέχισε δε στο τρίτο ενικό λέγοντας: «Ο Μουζάλας δεν νομίζω ότι πρέπει να παραιτηθεί. Με την έννοια του υπουργού και μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να επιλύσει το μεταναστευτικό, έχει βρεθεί σε δυσκολίες και έχει κάνει λάθη. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, θα ήταν πολύ εύκολο να σας πω ένα ποίημα αλλά κάθε τόσο θα σκάει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις.Τα πράγματα είναι δύσκολα στα νησιά. Όταν έδωσα τη συνέντευξη τύπου στις 5/1 όπου είπα ότι δεν υπάρχει κανείς πρόσφυγας ή μετανάστης σε σκηνή αλλά σε θερμαινόμενους χώρους, με εξαίρεση 100 σκηνές στο Ελληνικό, εννοούσα στην ενδοχώρα. Δεν πρόκειται για ένα ψέμα ή λάθος. Υπάρχει η άρνηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από τον Σεπτέμβριο που κάναμε τις πρώτες συσκέψεις και το αίτημά της να μεταφερθούν όλοι ή οι περισσότεροι στην ενδοχώρα. Αν αυτό παραβιάζει τη συνθήκη, δεν μπορούμε να το κάνουμε. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω το ζήτημα…όσο πιο πραγματιστής γίνεται σε επίπεδο δυνατοτήτων και ρομαντιστής σε επίπεδο επιθυμίας. Μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσαμε να είμαστε σε μια ταύτιση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είχαμε πρωτοφανείς επιθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να φτιαχτούν στα νησιά μικρά κλειστά κέντρα και η ΝΔ όχι. Θα έπρεπε να έχουμε διαχειριστεί καλύτερα την κατάσταση. Υπάρχουν πράγματα που δεν προβλέψαμε και πράγματα στα οποία μέναμε σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε ταύτιση απόψεων. Για την καθυστέρηση να τοποθετηθεί πλοίο στη Μόρια, ο κος Μουζάλας είπε ότι «κάνεις δεν ήξερε πόσο μεγάλη είναι η κακοκαιρία. Πολύ σπάνια χρησιμοποιούνται πλοία, είναι κλειστός χώρος και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌