Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ! Μπαράζ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ από τους Αλβανούς…



Με ανακοίνωση της η δημοτική αρχή του ελληνικού μειονοτικού Δήμου Δρόπολης του νομού Αργυρόκαστρου, καταγγέλλει «το κύμα κλοπής κατοικιών, την υποστολή των ελληνικών σημαιών, την καταστροφή των πινακίδων στην ελληνική γλώσσα, τα διάφορα συνθήματα περί Τσαμουριάς κ.ά», που γίνονται σε σπίτια Ελλήνων στα χωριά της ομογένειας, αποδίδοντας τις πράξεις αυτές σε «αλβανικούς κύκλους».
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και λίγες μέρες νωρίτερα, μέλη του εθνικιστικού κόμματος "Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία" του Ταχίρ Βελίου, είχαν μπει στο μειονοτικό χωρίο και είχαν καταστρέψει την ελληνική σημαία που κυμάτιζε έξω από εκκλησία. 
«Όλα αυτά τα συμβάντα συμπεριλαμβάνονται στην εκστρατεία εκφοβισμού και τρομοκρατίας των κατοίκων της περιοχής, με την ανοιχτή ανοχή της τοπικής αστυνομίας, για τη δράση της οποίας στον Δήμο έχουμε πολλά ερωτηματικά», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία εξεδόθη μετά από δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, ε τη συμμετοχή των προέδρων των τριάντα έξι κοινοτήτων που απαρτίζουν τον Δήμο Δρόπολης.
Όπως αναφέρθηκε, παραπάνω από 100 διαρρήξεις έχουν σημειωθεί, με τον δήμαρχος Δρόπολης Αχιλλέα Ντέτσικα, να αναφέρει ότι οι δράστες «διαθέτουν () άριστο σύστημα πληροφόρησης και στις περισσότερες περιπτώσεις οι διαρρήκτες δεν παίρνουν τίποτε από τα σπίτια, απλώς κάνουν τα πάντα άνω κάτω και φεύγουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌