Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΙΔΕΧΘΕΣ!Οδηγός νεονύμφων προωθεί τη γυναικεία κακοποίηση...

Ένας νέος έντυπος οδηγός για νεόνυμφους κυκλοφόρησε στην Τουρκία,ο οποίος βάσει των κανόνων της Σαρία,συμβουλεύει τα ζευγάρια πως πρέπει να πράττουν.Ξεκάθαρα πια φαίνεται το πόσο σκοπεύει να οπισθοδρομήσει τη χώρα,κάτι τέτοιο το οποίο μεταξύ άλλων ‘’προοδευτικών’’ και καθ’όλα ‘’ ειρηνικών’’ οδηγιών προτρέπει τους συζύγους να χτυπούν τις συζύγους τους αν αυτές είναι ‘’ανυπάκουες’’.Επιπρόσθετα αναφέρει πως η πολυγαμία είναι κάτι καλό,καθώς δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό στη σχέση των νεονύμφων.
Στην  πόλη Κιουτάχεια λοιπόν ο οδηγός 394 σελίδων με τίτλο «Γάμος και Οικογενειακή Ζωή» μοιράζεται δωρεάν στους νεονύμφους και σοκάρει.
«Μια γυναίκα που δεν ντύνεται για τον άνδρα, που δεν είναι υπάκουη στον άνδρα της, που είναι η κεφαλή της οικογένειας, μπορεί να δαρθεί»,συμβουλεύει ο οδηγός της ντροπής που προτρέπει στην κακοποίηση,και τονίζει πως έτσι δείχνει ο άνδρας ποιος κάνει ‘’κουμάντο’’ στο σπίτι και αυτό κάνει καλό στη γυναίκα.
Η Φάτμα Καπλάν Χουριέτ, η αναπληρώτρια επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος τόνισε χαρακτηριστικά για τον οδηγό: «Αυτό το βιβλιαράκι, που μοιράζεται από τον Δήμο στα νεόνυμφα ζευγάρια, είναι ανήθικο. Αναφέρει ότι το μπαλέτο και το θέατρο είναι εστίες δαιμόνων, ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ασκούνται σε γυμναστήρια και πάρκα, ενθαρρύνει τη βία κατά γυναικών αναφέροντας ότι εάν δείρεις μια γυναίκα θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο και ότι παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 12 ετών μπορούν να παντρευτούν μεταξύ τους»
Ο δήμαρχος Κιουτάχειας, Καμίλ Σαράτσογλου, μέλοςτου ισλαμιστικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP),από την άλλη υπερασπίστηκε τον οδηγό της οργής και τις ντροπής γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά βασίζεται στις ισλαμικές αρχές.
Όλα αυτά το έτος 2017!Ανήκουστο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌