Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η ΦΡΙΚΗ του ISIS!Δεν δείχνουν κανένα έλεος...

Καινούργιο σοκαριστικό βίντεο ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας απο το ISIS το οποίο δείχνει έναν νεαρό άνδρα γερμανικής καταγωγής ο οποίος θεωρείται πως έχει πέσει θύμα απαγωγής μαχητών της ισλαμιστικής οργάνωσης των Φιλιππίνων Αμπού Σαγιάφ.
Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να φορά μία φόρμα πορτοκαλί και να βρίσκεται μπροστά σε έναν τάφο καθώς πίσω του υπάρχουν τζιχαντιστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους,μιλάνε αραβικά, και φαίνεται πως απειλούν τη γερμανική κυβέρνηση στα αγγλικά,ενώ διακρίνεται και η σημαία του Ισλαμικού Κράτους.
«Για τη γερμανική κυβέρνηση: φαίνεται ότι δεν δίνετε προσοχή στις απαιτήσεις μας. Η αποτυχία να πληρώσετε τα λύτρα θα προκαλέσει τον αποκεφαλισμό του Γερμανού πολίτη» λένε στο βίντεο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌