Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Τέλος εποχής!Τράπεζα κλείνει καταστήματα...

«Σήμερα είναι μια μαύρη ημέρα για εκατοντάδες υπαλλήλους της HSBC».«Το Unite ανησυχεί πολύ ότι αυτό το μεγάλο πρόγραμμα κλεισίματος καταστημάτων θα είναι καταστροφικό όχι μόνο για το προσωπικό αλλά και για τους πιστούς πελάτες της HSBC», σχολίασε η Ντομινίκ Χουκ. Η τράπεζα ανακοίνωσε την κατάργηση 180 θέσεων εργασίας,στα πλαίσια και της μείωσης του δικτύου των καταστημάτων τους,κάτι που σηματοδοτεί το τέλος του προγράμματος αναδιάρθρωσης στη Βρετανία.
Επιπρόσθετα όπως ανακοίνωσε η τράπεζα θα γίνουν περικοπές 200 θέσεων στον τομέα τεχνολογίας της πληροφορίας, καθώς θα μεταφερθούν στην Ινδία, την Κίνα και την Πολωνία,αφού εκεί οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται με χαμηλότερο μισθό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌