Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Σόιμπλε! «Αυτό δεν θα το ανεχτούμε»…



Σαφή προειδοποίηση στη Βρετανία έστειλε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με δηλώσεις του από σε μια εκδήλωση στο Βισμπάντεν στην Γερμανία. 
Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών υπογράμμισε να μην προσπαθήσει η βρετανική κυβέρνηση να μετατρέψει τη χώρα σε φορολογικό «παράδεισο», με στόχο την προσέλκυση επιχειρήσεων μετά την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικά επίπεδα η οικονομία. 
«Δεν μπορείς να συγκρίνεις τη Μεγάλη Βρετανία με τις Νήσους Κέιμαν. Εάν μια μεγάλη χώρα πιστεύει ότι μπορεί να έχει τα προνόμια μιας μικρής χώρας, αυτό θα αποτύχει», τόνισε ο Σόιμπλε και πρόσθεσε: «Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ανεκτό από τον υπόλοιπο κόσμο», επισήμανε ο Σόιμπλε, προσθέτοντας πως «για αυτό το λόγο χρειάζεται να συνεργαστούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌