Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Στον ΚΟΣΜΟ του ο ΟΜΠΑΜΑ!Το ίδιο 'ΔΟΓΜΑ' με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

Η τελευταία ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα ήταν μία εξαιρετική επίκληση σε ιδέες όπως η Δημοκρατία και η Ελευθερία, δεν ήταν όμως μία πολιτική ομιλία που μιλά για το παρόν και το μέλλον. Μίλησε φυσικά για τη γυναίκα και τα παιδιά του, έριξε και ένα δάκρυ και έφυγε.
Μπορεί να προσπάθησε να βελτιώσει την οικονομία, αλλά με εξαίρεση τις ακτές και τους μεγαλοαστούς των ΗΠΑ, τίποτα δεν έγινε για την εργατική και αγροτική τάξη της Αμερικής. Καμία αύξηση πλούτου του μέσου Αμερικανού, καμία πρόνοια για τον μέσο πολίτη που θέλει εργασία, ασφάλεια και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον.
Οι Δημοκρατικοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει το λόγο που έχασαν, από τον Τραμπ. όπως και οι Έλληνες πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν γιατί τους φτύνει ο ελληνικός λαός.
Όταν αδιαφορείς για τον πολίτη, θα αδιαφορήσει και αυτός για σένα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌