Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ! «Μην τρώτε ΣΟΥΣΙ»...

Βόμβα από την ιατρική κοινότητα αλλάζει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για το αγαπημένο φαγητό, το σούσι. Αξίζει να τονιστεί πως τα τελευταία χρόνια είναι αυξημένος ο αριθμός των Ελλήνων που καταναλώνουν σούσι σε εβδομαδιαία βάση.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Ντάνιελ Πόουλι και τον καθηγητή Ντιρκ Ζέλλε, από το πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια στον Καναδά προειδοποίησαν πως πολλοί παθογόνοι μικροοργανισμοί επιβιώνουν στο ωμό σούσι και περνούν στον ανθρώπινο οργανισμό με κίνδυνο για τους πολίτες. 
Παράλληλα τόνισαν πως οι ποσότητες τόνου παγκοσμίως έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Ο τόνος, βασικό τρόφιμο παρασκευής σούσι, τείνει να εξαφανιστεί λόγω της υπερκατανάλωσης τόνου παγκοσμίως.
Κοινώς και μας δηλητηριάζει και μας εξαφανίζει το ψάρι…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌