Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

H KINA είναι ΕΤΟΙΜΗ! Πολεμική Αντίδραση στη Νέα Εξωτερική Πολιτική των ΗΠΑ...

Τη στιγμή που οι ΗΠΑ μαστίζονται από την εσωτερική αναταραχή για το Διάταγμα του Τραμπ, που απαγορεύει την είσοδο μουσουλμάνων από  7 χώρες. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύεται η Κίνα η οποία ενισχύεται και, αν όχι επιδιώκει, δεν αποφεύγει τη σύγκρουση με τις ΗΠΑ και την επίδοξη σύμμαχο Ρωσία.
Ο Λιου Γκουοσχούν, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αμύνης της Κίνας μίλησε στο CNBC και χαρακτήρισε τις σχέσεις των δύο χωρών κακές. Τόνισε μάλιστα πως «οι Κινέζοι αξιωματούχοι προετοιμάζονται για το χειρότερο και αναμένουν αντίδραση, στη δράση των ΗΠΑ».
Η Κίνα ερμηνεύει την αλλαγή στάσης, υπό το νέο Πρόεδρο Τραμπ, υπέρ της Ταιβάν ως επιθετική πράξη και κατ’ επέκταση προετοιμάζεται για το χειρότερο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌