Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η Ελληνίδα της NASA επικροτεί τη δημιουργία Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας



Πολύ θετικό βήμα χαρακτήρισε η Ελληνίδα ερευνήτρια της NASA, Ελένη Αντωνιάδου, την πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής,Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης να ιδρύσει με την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ελληνίδα της NASA υποστηρίζει ότι έγινε κάτι που «έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας».
Η Ελένη Αντωνιάδου σχολίασε επίσης τα αστεία σχόλια που έκαναν οι χρήστες στα social media προτρέποντάς τους να «κράζουν λιγότερο» και να «διαβάζουν περισσότερο». «Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων», γράφει χαρακτηριστικά η ίδια, προσθέτοντας τα hashtags #ΚράζουμεΛιγότερο και #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο.
Eleni Antoniadou
πριν από 17 ώρες
Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων.
#ΚράζουμεΛιγότερο #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌