Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΡΕΠΕΙ να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!Ποιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έχουν POS και πότε...

Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις των επαγγελματιών που δεν θα υποχρεούνται να έχουν μηχανήματα POS στα καταστήματά τους.
Το υπουργείο Οικονομικών σκοπεύει να υποχρεώσει ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ταβέρνες και άλλους κλάδους ελευθέρων επαγγελματιών (δηλαδή τους ορισμένες ομάδες επιχειρηματικών «υψηλού κινδύνου») να εγκαταστήσουν άμεσα, έως το καλοκαίρι, συσκευές POS για να δέχονται τις ηλεκτρονικές πληρωμές.
Το δεύτερο κύμα θα είναι μέχρι το τέλος του έτους και θα αφορά το δεύτερο κύμα και μέχρι τέλος του 2018 το τρίτο. Δεν αναφέρουμε τις ομάδες καθώς το υπουργείο έχει επιφυλαχθεί να τους ανακοινώσει στις επόμενες μέρες.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως θα εξαιρεθούν τα σημεία πώλησης καπνού, τα μικρά παντοπωλεία, τα περίπτερα, όπως αποκάλυψε η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου, σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌