Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ!«ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ»!Εμπλοκή WikiLeaks...

Διαδικτυακός ‘’πόλεμος’’ έχει ξεσπάσει,καθώς προσφέρεται αμοιβή για όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για υπάλληλο της κυβέρνησης Ομπάμπα ο οποίος κατέστρεψε σημαντικούς φακέλους.Το πασίγνωστο WikiLeaks δίνει την αμοιβή και αναφέρει: «Ανακοίνωση προς τους διαχειριστές ηλεκτρονικών δεδομένων: μην αφήσετε τον Λευκό Οίκο να καταστρέψει εκ νέου την ιστορία των ΗΠΑ! Κάντε αντιγραφή (των εγγράφων) τώρα και στείλτε τα στον WikiLeaks όποτε θέλετε!»
Όπως φαίνεται η κυβέρνηση Ομπάμα πριν αποχωρήσει επιχειρεί να δημιουργήσει χάος ενδεχομένως παραπλανώντας και στρέφοντας τα βλέμματα αλλού.
Ωστόσο ο Τζούλιαν Ασάνζ αρνείται να αποκαλύψει την πηγή των εγγράφων που υπεκλάπησαν από τα email της Χίλαρι Κλίντον,λέγοντας όμως πως: «Η πηγή δεν είναι η ρωσική κυβέρνηση».

/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌