Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για το ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ τα ΣΚΟΠΙΑ!Τρόμος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...

Εδώ στην Ελλάδα ο Τζορτζ Σόρος απολαμβάνει το ρόλο του απόλυτου ελεγκτή-κυρίαρχου του πολιτικού μας συστήματος. Πολλές φορές έχουμε αναδείξει το θέμα αυτό μέσα από άρθρα μας. Το θέμα είναι πως σιγά σιγά όλες οι χώρες ξυπνούν, εκτός φυσικά από την Ελλάδα.
 Σε μία έκρηξη ειλικρίνειας ο Αντιπρόεδρος της Σερβίας, Dasic δήλωσε πως “είμαστε πολύ ανόητοι που αναγνωρίσαμε τη FYROM ως Μακεδονία”. Ο λόγος που το είπε αυτό. Η συνειδητοποίηση πως ο Γκρουέφσκι τοποθετήθηκε στα Σκόπια από τις ΗΠΑ και ειδικότερα τις εταιρείες του Σόρος, ώστε να δημιουργηθεί σφήνα Αμερικανική στα φιλορωσικά Βαλκάνια. 
Ο Πρόεδρος των Σκοπίων, Γκρουέφσκι όμως απέκτησε ‘ανεξαρτησία’ και δεν του αρέσει ο έλεγχος που του ασκείται. Στο πνεύμα αυτό ήρθε συνέντευξή του στη Republica.mk (το σλαβικό κείμενο ΕΔΩ) στην οποία λέει κατά λέξη, αφού πρώτα εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο τα ιδρύματα του Σόρος επηρεάζουν κυβερνήσεις: "Ако им треба шарена револуција, тогаш преку НВО го прават тоа со пари." Όπερ μεθερμηνευόμενον: "με τα λεφτά του και μέσω των ΜΚΟ, στήνει πολύχρωμες επαναστάσεις αν χρειαστεί".
 Μέχρι και τα Σκόπια ξεκινούν την από- Σοροποίησή τους. Εμείς εδώ τι κάνουμε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌