Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΚΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΒΟΥΛΗ... από τα Γέλια των Πολιτών...

‘Μάχη’ υποτίθεται πως είχαμε χθες στη Βουλή, αλλά το μόνο που προκάλεσε στους πολίτες ήταν γέλιο. Γέλιο διότι απεδείχθη γι άλλη μία φορά πόσο μακριά από τον πολίτη βρίσκεται το πολιτικό μας σύστημα.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως ταυτίζεται με τις ακρότητες των δανειστών και πως «κήρυκας των θαλασσοδανείων, γίνατε κήρυκας της ανευθυνότητας». 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντίστοιχα κατηγόρησε για ανικανότητα τον Πρωθυπουργό και μάλιστα του είπε πως «επαναλαμβάνετε ως τραγωδία το πρώτο εξάμηνο του 2015….».
Η Φώφη Γεννηματά θυμήθηκε το ‘Βρώμικο ‘89’, ο κος Κουτσούμπας τα γνωστά Σταλινικά, ο κος Λεβέντης την Οικουμενική του, ο κος Θεοδωράκης κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει, ο κος Καμμένος κάτι για επιτροπές και έτσι όλα κύλησαν ήσυχα και όμορφα με τους καλοπληρωμένους μας πολιτικούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌