Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Το Plan B του ΤΣΙΠΡΑ!Το Πλάνο της Διαφυγής! Η μεγάλη Έξοδος...



Οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δηλαδή η ανοικτή διαπραγμάτευση με τους Δανειστές και ο ρόλος του ΔΝΤ, πιέζουν την Κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τις δυσκολίες. 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχει αρχίσει να προκρίνεται ένα σχέδιο διαφυγής από τον Αλέξη Τσίπρα. Το νέο σχέδιο του Πρωθυπουργού είναι να απευθύνει πρόταση στη Νέα Δημοκρατία, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και την Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας για να διαχειριστεί τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα βρίσκεται η χώρα. Αυτό γράφουν τα δημοσιεύματα είναι το Plan B του Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν επιθυμεί εκλογές.
Τονίζουν τα δημοσιεύματα πως με το συγκεκριμένο σχέδιο πρωθυπουργός δεν θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας αλλά θα προταθεί πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής. 
Αν επικρατήσει το σχέδιο αυτό, δε θα χρειαστεί διάλυση της Βουλής και αν η Αντιπολίτευση αρνηθεί να συμπράξει τότε ο Τσίπρας θα τους ‘πετάξει το μπαλάκι’ των ευθυνών για τις εκλογές και δε θα ευθύνεται ο ίδιος (όπως ισχυρίζονται τα δημοσιεύματα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌