Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Τραμπ: Δεν βάζει μυαλό! "Ναι στις απελάσεις"

Μπορεί τα "'άκυρα" από τους δικαστές να πέφτουν βροχή όσον αφορά το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ, ο ίδιος, ωστόσο, δεν πτοείται.


"Η καταστολή των εγκληματιών λαθρομεταναστών δεν είναι παρά η εφαρμογή της προεκλογικής υπόσχεσής μου" έγραψε στο Twitter. "Μέλη συμμοριών, έμποροι ναρκωτικών και άλλοι απελαύνονται!" πρόσθεσε.


The crackdown on illegal criminals is merely the keeping of my campaign promise. Gang members, drug dealers & others are being removed!



Την περασμένη εβδομάδα πολλές εκατοντάδες άνθρωποι που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα συνελήφθησαν και απελάθηκαν σε επιχειρήσεις της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), ιδίως στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Όστιν του Τέξας. Οι ομοσπονδιακές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό των συλληφθέντων. Όμως πολλοί Δημοκρατικοί ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει περισσότερες πληροφορίες γιατί φοβούνται ότι η καταστολή αφορά και ανθρώπους που δεν έχουν ποινικό μητρώο.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα ήταν πιο διευρυμένες από εκείνες που είχε διατάξει η κυβέρνηση του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. "Είναι αλήθεια ότι οι επιχειρήσεις αυτές διεξάγονται κάθε χρόνο. Όμως φέτος λάβαμε νέα και σημαντικότερα μέτρα για να απελάσουμε τους εγκληματίες αλλοδαπούς", εξήγησε ο σύμβουλος του προέδρου Τραμπ, Στίβεν Μίλερ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌