Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ από την Άγκυρα...

Δεν σταματούν να προκαλούν οι Τούρκοι,μία με τις παραβιάσεις,μία με τις δηλώσεις τους,παίζοντας με τη φωτιά.
«Η Ελλάδα, όπως και στα Ίμια, προσπαθεί να εκμεταλλευθεί βραχονησίδες αλλά η Τουρκία δεν θα της επιτρέψει να ανοίξει νέους χώρους στο Αιγαίο»,είπε αναίσχυντα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας Βεϊσί Καϊνάκ,απειλώντας ξεδιάντροπα την Ελλάδα.Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ελλάδα επιχειρεί να κάνει αντικείμενο εκμετάλλευσης τις βραχονησίδες Καρντάκ (έτσι ονομάζουν οι Τούρκοι τα Ίμια) ,και άλλες παρόμοιες βραχονησίδες.Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν την ευθύνη της προστασίας των συνόρων, δεν θα το επιτρέψουν. Οι τουρκικές δυνάμεις θα αποτρέψουν με κάθε τρόπο μια τέτοια εξέλιξη»
Ο αναπλήρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας,αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο, και στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, και κάλεσε την Ελλάδα να τους παραδώσει, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου. 
«Οι γείτονες πρέπει να έχουν καλές σχέσεις. Οι γείτονες πρέπει να φέρονται ο ένας στον άλλο με σεβασμό για να έχουν καλές σχέσεις»,είπε τονίζοντας πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η απόφαση της μη έκδοσης των αξιωματικών.Επιπρόσθετα απείλησε και με πιέσεις από τη Γερμανία προς την Ελλάδα,αν επιμείνουν στη μη έκδοση των 8 Τούρκων.
 «Η Γερμανία έχει πρόβλημα με τους πρόσφυγες. Είναι μια χώρα που έχει "αγκαλιάσει" τους τρομοκράτες τόσο του PKK όσο και του DHKP-C. Και η Γερμανία είναι η χώρα που παράσχει τη μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌