Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί!''Πρέπει να μειωθούν οι εντάσεις για την αποφυγή επεισοδίων''...

Σε εξομάλυνση των σχέσεων και μείωση των εντάσεων, κάλεσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ,τη Σερβία αλλά και το Κοσσυφοπέδιο,ειδικότερα μετά και από τις συνομιλίες που αφορούσαν στη βελτίωση των σχέσεων οι οποίες κατέρρευσαν.
"Δεν είναι καιρός για ρητορική, αλλά χρειαζόμαστε διάλογο. Πρέπει να μειωθούν οι εντάσεις για την αποφυγή επεισοδίων ... και να προχωρήσουμε την εξομάλυνση της διαδικασίας μεταξύ Πρίστινας και Βελιγραδίου,"ειπε ο  Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg.
Ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, εν τω μεταξύ, κατηγόρησε το Κοσσυφοπέδιο για  κατάρρευση των συνομιλιών με την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατηγόρησε την Πρίστινα πως σκοπεύει να στείλει στρατεύματα στην ανεξάρτητη Σερβική Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου.
Απέρριψε τις κλήσεις από τη Δυτική πρεσβευτές για να τραβήξει πίσω σερβικές αστυνομικές δυνάμεις από τα σύνορα της Σερβίας με το Κοσσυφοπέδιο.
Το ΝΑΤΟ εξακολουθεί να έχει περίπου 4.500 στρατιώτες στο Κοσσυφοπέδιο να διατηρήσει,όπως αναφέρει,την ειρήνη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌